Coteca internationale handelsbeurs in Hamburg

23 April 2018

Coteca internationale handelsbeurs in Hamburg

Coteca in Hamburg is een internationale handelsbeurs voor koffie, thee en cacao. Dit jaar wordt hij gehouden van woensdag 10 tot en met vrijdag 12 oktober. Deze vakbeurs vindt eens in de twee jaar plaats.

Het is een van de weinige beurzen in Europa waar alle drie de industrieën verenigd zijn. Talrijke exposanten van over de hele wereld zijn hier aanwezig, waardoor de beurs een ideaal platform is om zakelijke contacten te leggen.

Op Coteca in de Messe, staan in één beurshal 200 exposanten uit 30 landen. Hier vind je de complete procesketen van het onbewerkte product tot de afgewerkte warme drank. Het productassortiment omvat teelt, grondstoffen en handel, verwerking en verpakking, apparatuur voor koffiebars en aanverwante diensten.

CONFERENTIE

Naast de tentoonstelling organiseert Coteca een conferentie om bezoekers een uitgebreid overzicht van de markt te geven. Daarnaast worden actuele onderwerpen en trends besproken. De conferentie is de ideale plek om kennis te delen, nieuwe oplossingen te leren en innovaties te zien. De Coteca is alleen toegankelijk voor vakbezoekers.

http://www.coteca-hamburg.com/