ETNA Coffee Technologies introduceert de Espresso Smart Touch

26 April 2018

ETNA lanceert een nieuw bedieningspaneel op haar espressomachines: een 7 inch smart touchscreen.
De vertrouwde kwaliteit van de espresso medium wordt gecombineerd met de praktische elegantie van een smart touchscreen.

Aan de techniek van de espressomachine met de Smart Touch is niets veranderd. Een koffiemolen en zetgroep van Zwitserse makelij geven deze machine de betrouwbaarheid en kwaliteit die u al jaren van ETNA gewend bent. Nu alleen uitgevoerd met intuïtieve bediening via een heldere user interface. Het touchscreen is geïntegreerd in het hoogwaardig gehard glazen front en dat geeft de machine een elegante uitstraling. “Onze klanten waren al zeer tevreden over onze espresso medium machines,” zegt salesmanager Eric Jansen. “Het enige dat ontbrak, was een touchscreen. Dat hebben we nu gerealiseerd. Deze machine biedt best of both worlds.”

SMART touchscreen
Het heldere 7 inch touchscreen geeft de verschillende dranken met iconen weer. Hierdoor wordt direct duidelijk uit welke dranken gekozen kan worden. Afhankelijk van de uitvoering van de machine kunnen, met behulp van de swipe functie, tot 28 dranken worden getoond. Is snelheid belangrijk, dan bereidt de Espresso Smart Touch twee kopjes koffie tegelijk in 45 seconden tijd. Dat geldt voor alle soorten koffie die de machine maakt, inclusief melkhoudende varianten als cappuccino.

De ETNA Espresso Smart Touch is een volautomatische koffiemachine waarvan de kwaliteit van de koffie, zich kan meten met die van de ‘ambachtelijke’ pistonmachine. Door consistentie in druk en maling levert hij altijd dezelfde hoge kwaliteit. “Deze machine is ideaal voor bedrijven, instellingen en sportkantines, maar ook voor hotels, restaurants en cafés is hij perfect,” aldus Eric Jansen.

Meer informatie kun je hier vinden