Tweede Haagse huiskamer van Anne&Max opent de deuren

06 April 2018

Tweede Haagse huiskamer van Anne&Max opent de deuren

Sinds vandaag is Anne&Max (http://annemax.nl/), officieel een tweede Haagse huiskamer met gezellig terras op de Frederik Hendriklaan 166 rijker.

Weer een fijne plek waar je dagelijks (van 8.00 -zondags 9.00- tot 18.00 uur) terecht kunt voor verse, gezonde, biologische en huisgemaakte ontbijtjes, lunches, high tea, borrels en natuurlijk heerlijke koffie.

Het mooie, authentieke pand is van oorsprong een apotheek en voor Anne&Max fantastisch verbouwd. Bijzonder aan deze locatie is dat het een prachtige zolder heeft, waar je een feest of zakelijke vergadering kunt houden en (als zzp-er) heerlijk rustig kunt werken.

Franchisenemer van deze nieuwste locatie is Sander van Bentem; de eerste franchisenemer van Anne&Max en eigenaar van de huiskamer in Leiden.

OVER ANNE&MAX

Anne&Max zijn huiskamers in de stad waar je je thuis voelt. Een fijne plek waar je dagelijks terecht kunt voor heerlijke, verse, authentieke, huisgemaakte, biologische, fairtrade producten. Anne streeft ernaar om zo goed mogelijk met de wereld om te gaan. Daarom wordt een groot deel van de producten nu al milieuvriendelijk geproduceerd en blijven we actief op zoek naar kwalitatief goede en milieuvriendelijke producten en werkwijzen. De koffie wordt fairtrade in Ethiopiƫ geproduceerd, Max maakt zijn eigen biologische theemelanges, het biologische brood wordt gemaakt door Desemenzo, de zalm komt van het Schotse Loch Duart en de geitenkaas van boerderij en kaasmakerij Biokaas Kinderdijk.

In 2005 werd de eerste vestiging in Haarlem geopend en inmiddels hebben ze 11 vestigingen door heel Nederland.

Eind mei komt daar een derde Haagse huiskamer in de Fahrenheitstraat bij.

Voor eind 2018 staan er nog 3 nieuwe huiskamers op de planning.

Tot we koffie drinken, Anne&Max 

http://annemax.nl/