image016

Kom je ook de professionele WPM Melkopschuimer even bekijken bij Break Out Chai?

10 januari 2018

Kom je ook de professionele WPM Melkopschuimer even bekijken bij Break Out Chai?

BreakOut Chai van ondernemer Alex de Leeuw, introduceert deze week op de Horecava in de stand, de professionele WPM Melkopschuimer: https://breakoutchailatte.com/milksteamer/  

De WPM Melkopschuimer maakt professionele melkschuim geschikt voor Latte Art in 45 seconden. Hij beschikt over een flexibele temperatuurinstelling met twee keuzetoetsen voor verschillende toepassingen. Deze melkopschuimer stopt automatisch door de sensor in het pijpje bij vooraf ingestelde temperatuur.

CONSTANTE KWALITEIT MELKSCHUIM

De Leeuw: “Door de unieke vorm van het stoompijpje maakt de WPM Melkopschuimer een constante kwaliteit melkschuim. Daarnaast is hij gemakkelijk te reinigen met de reinigingstoets. Hij flusht na elk gebruik en kan worden gebruikt met elk type melk zoals koe-, soja-, amandel-, kokos-, en rijstmelk. Voor de horeca-ondernemer zorgt de WPM Melkopschuimer voor een hoger rendement door zijn consistentie, flexibiliteit en snelheid. Elke medewerker maakt hiermee gemakkelijk identiek melkschuim en hij bespaart je dus geld voor training van medewerkers. De WPM Melkopschuimer is voorzien van Europese keuringscertificaten.”

Technische specificaties

• Formaat (bxdxh): 160 x 380 x 370 mm

• Watertank: 0,7 L

• Voltage: 220 – 240 V

• Vermogen: 1550 W

• Gewicht: 7 kg

De aankoopprijs van de WPM Melkopschuimer is € 350,00 exclusief BTW en is daarmee een van de laagst geprijsde professionele melkopschuimers in de markt. Voor meer informatie of een bestelling ga je naar: https://breakoutchailatte.com/milksteamer/. Of mail nu naar: info@fsmi.net. Bellen met 0529-426960 kan ook. 

Coffeepro - Het platform voor de koffiewereld!